Uncategorized

Letné olympijské maskoty z roku 2020

2020 Tokio Summer Olympic Mascots odhalili
Keď premýšľam o roku 2020, zdá sa, že je to tak ďaleko do budúcnosti, jeden s lietajúcimi automobilmi a nečestnými androidmi. Verte alebo nie, je to odteraz 2 roky a ešte som nevidel žiadne lietajúce autá. Aj keď som absolútne veľmi túžim spoznať akýkoľvek začarovaný, replikačný typ systému Android.
2020 je tiež rokom letných olympijských hier v Tokiu a ako dizajnér je to príležitosť prekonať akékoľvek vlastnosti grafického dizajnu. Je obzvlášť prvoradé hovoriť o tom, ako ste mohli urobiť oveľa lepšie. Radujte sa, pretože tu je šanca na rozdelenie chĺpkov: boli odhalení maskoti veľkej udalosti.

Pred rokom boli oznámené tri súbory. Každý z nich má jeden pre olympijské hry a jeden pre paralympijské hry a víťazi boli vybraní na základe hlasov detí. To je správne! 16 769 škôl požiadalo svojich základných študentov, ktorí by najlepšie reprezentovali ich krajinu a kultúru. Hádam, že neprešli žiadnou komplikovanou analýzou, namiesto toho si vybrali najroztomilejšie, veľa relatívnych. Naozaj ich považujem za dosť hypnotizujúce (ahoj, manga oči!) A futuristické vyzerajúce vďaka týmto ostrým okrajom. Je čudné, že ma tretia sada maskotov núti myslieť na Rusko?

Teraz, keď máme maskotov, očakávajte ich kdekoľvek v roku 2020 v prehliadkach, v davoch s fanúšikmi, po celom sociálnych médiách alebo fandenia športovcom. Ich cieľom je samozrejme vytvoriť humbuk a komunikovať ducha hier. Mená budú oznámené neskôr a medzitým sa môžete pozrieť na ich profily a dozvedieť sa o svojich osobnostiach:

0/5 (0 recenzií)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *