Uncategorized

4 Dapper Ways, ako nosiť flanelové košele pre chlapcov tento 2022

4 Dapper Cesty, ako nosiť flanelové košele pre chlapcov tento 2022
16/05/2022, zverejnené spoločnosťou Alanic Global

Neviete si predstaviť svoj život bez flanelových košieľ? Flanelové košele sú nadčasové mužské vrchné odevy, ktoré teraz stoja ako stelesnenie chladného a pohodlného štýlu. Zostavili sme niekoľko trenda v oblasti flanel košele, aby sme dodali vášmu obvyklému streetwear nervózny dotyk. Ako majiteľ firmy pri súkromnom štítku, na základe flanelových košieľ na pánske flanel, musíte sa prepojiť s jedným z najlepších veľkoobchodných odevov s rozsiahlym katalógom flanelových odevov.
S džínsami

Väčšina ľudí radšej nosí flanelové košele s denim, pretože tento outfit vyzerá neformálne, ale módne. Môžete si vybrať flanelovú košeľu akejkoľvek farby, vrátane červenej, zelenej, bielej, modrej, šedej, hnedej alebo inú, aby ste spárovali s vašimi čiernymi alebo modrými džínsami. Trénujte toto odbavovacie oblečenie s teniskami alebo topánkami a pod ním noste tričko alebo mikinu, ak si to vyžaduje počasie. Plaid flanel košeľa s pútavou farebnou kombináciou je všestranná voľba nosenia s džínsami, aby vyzerala chladne a moderné kedykoľvek.
Cez vaše tričko

Ak hľadáte dynamický spôsob, ako nosiť svoju flanelovú košeľu, môžete nosiť flanelovú košeľu cez tričko. Vyberte si tričko v bielej alebo čiernej farbe, ktoré sa zhoduje s farbou flanelovej košele a obuvou farbou oblečenia. Môžete hodiť na červenú flanelovú košeľu cez svoje biele tričko a spárovať ju s modrými džínsami alebo nohavicami Khaki Chino alebo môžete ísť na modrú flanelovú košeľu so svetlo modrými džínsami a čiernym tričkom, aby ste vytvorili drsné a diabolské vyhlásenie!
S kapucňou pod tvojím flanelom

Pod flanelovou košeľou môžete nosiť mikinu alebo mikinu, pokiaľ sa odtiene navzájom dopĺňajú. Vyberte si nadrozmernú červeno-bielu flanelovú košeľu alebo tričku s modrou a čiernou kockovanou vzormi, aby ste sa vrstvili pomocou šedej kapucňovej alebo bielej mikiny. Kombinujte tento súbor s džínsami alebo chino spodným oblečením a teniskami alebo môžete ísť s vhodnými bežeckými a tenisovými topánkami na ozveny chladných vibrácií! Ak sa farby nezrážajú a cítite sa pohodlne, že ich nosíte, váš outfit určite vyzerá nervózne.
Pod tvojou bundou

Noste útulnú bundu na flanelovej košeli a uistite sa, že sa bunda zhoduje s estetickou príťažlivosťou vášho oblečenia. Môžete si vybrať akúkoľvek chladnú bundu, ktorá sa dobre darí s uvoľneným štýlom vašej flanelovej košele alebo ako sa väčšina chlapcov páči, môžete si zvoliť štýlovú koženú bundu, aby ste zvýšili svoj inteligentný vzhľad. Napríklad môžete vrstviť čiernu koženú bundu pomocou čiernobielej flanelovej košele a čiernymi nohavicami, aby ste sa cítili pohodlne a vyzerali módne.
Ako maloobchodník, ktorý hľadá pánske flanelové košele, musíte medzi najlepšími výrobcami odevov spojiť s najlepšími výrobcami odevov Dallas so širokou kolekciou flanelových odevov. To vám umožní ľahko zásobiť moderné flanelové košele v príťažlivých farebných kombináciách a dizajnérskych dizajnoch.
Audio verzia: Kliknite sem
Značky:
Výrobcovia odevov Dallas
Výrobcovia odevov Dallas
Dallas Wholesale Apparel
Dallas Wholesale Clothing
pánske flanelové košele
pánske flanelové košele veľkoobchodné
veľkoobchodné oblečenie Dallas
Veľkoobchodné oblečenie Dallas TX
Distribútori veľkoobchodných odevov
Veľkoobchodní predajcovia oblečenia Dallas
veľkoobchodné pánske košele

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *